Advertisement

Φωτια Τωρα Αρχαια Ολυμπια - To καλό για τον Μαρτίνς από το φιλικό του Ολυμπιακού με ... : Στην αρχαία ολυμπία μεταβαίνει ο υπουργός προστασίας του πολίτη μιχάλης χρυσοχοΐδης αλλά και η υπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, λίνα μενδώνη που θέλει να έχει άμεση εποπτεία της κατάστασης στον αρχαιολογικό χώρο.

Φωτια Τωρα Αρχαια Ολυμπια - To καλό για τον Μαρτίνς από το φιλικό του Ολυμπιακού με ... : Στην αρχαία ολυμπία μεταβαίνει ο υπουργός προστασίας του πολίτη μιχάλης χρυσοχοΐδης αλλά και η υπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, λίνα μενδώνη που θέλει να έχει άμεση εποπτεία της κατάστασης στον αρχαιολογικό χώρο.. Το πύρινο μέτωπο έχει πάρει διαστάσεις, ενώ οι κάτοικοι εγκαταταλείπουν. Μάχη για να σωθεί η αρχαία ακαδημία στην ολυμπία. Δύσκολη παραμένει η κατάσταση σε γειτονικά χωριά, όπου η φωτιά έχει προκαλέσει ζημιές. Δύσκολη η κατάσταση στην αρχαία ολυμπία με τις συνεχείς αναζωπυρώσεις. Στην περιοχή έσπευσαν όλες οι δυνάμεις από την καυκανιά (46 πυροσβέστες με 16 οχήματα.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας η φωτιά βρισκόταν σε ύφεση, όμως από τις 3:00 εντάθηκαν οι άνεμοι και άρχισε πλέον να πλησιάζει τα σπίτια του χωριού αμέλαντες. Μαίνεται η πυρκαγιά στην αρχαία ολυμπία, καθώς από χθες το μεσημέρι έχει δοθεί εντολή για την προληπτική εκκένωση 19 κοινοτήτων της σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μμε από τη φωτιά έχουν καεί σπίτια και αυτοκίνητα. Βοηθούσε εθελοντικά να μην καούν τα σπίτια άλλων και κάηκε το δικό της (βίντεο). Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια. Ανεξέλεγκτη πορεία έχουν πάρει οι φωτιές στην περιοχή της αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία, με τα δύο κύρια μέτωπα σύμφωνα με ελασ και πυροσβεστική, στην αρχαία ολυμπία εκδηλώθηκαν επτά εστίες φωτιάς μέσα σε δύο ώρες, σε έναν άξονα μεταξύ.

Σεισμός στην Εύβοια - Αισθητός και στην Αττική (Χάρτης ...
Σεισμός στην Εύβοια - Αισθητός και στην Αττική (Χάρτης ... from images32.inewsgr.com
Νωρίτερα, είχε επισκεφθεί την αρχαία ολυμπία ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης, όπου προήδρευσε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο. Φωτιά φωτιά τώρα αρχαία ολυμπία. Ανεξέλεγκτη πορεία έχουν πάρει οι φωτιές στην περιοχή της αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία, με τα δύο κύρια μέτωπα σύμφωνα με ελασ και πυροσβεστική, στην αρχαία ολυμπία εκδηλώθηκαν επτά εστίες φωτιάς μέσα σε δύο ώρες, σε έναν άξονα μεταξύ. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια. Βοηθούσε εθελοντικά να μην καούν τα σπίτια άλλων και κάηκε το δικό της (βίντεο). Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Τίποτα δεν είναι πια όπως το γνωρίζαμε ως τώρα. Δύσκολες ώρες και στην αρχαία ολυμπία, καθώς νέες εστίες φωτιάς μαίνονται ανεξέλεγκτες στην ευρύτερη περιοχή.

«τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία και μαζί με τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή.

Στην περιοχή έσπευσαν όλες οι δυνάμεις από την καυκανιά (46 πυροσβέστες με 16 οχήματα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η φωτιά βρισκόταν σε ύφεση, όμως από τις 3:00 εντάθηκαν οι άνεμοι και άρχισε πλέον να πλησιάζει τα σπίτια του χωριού αμέλαντες. Το πύρινο μέτωπο έχει πάρει διαστάσεις, ενώ οι κάτοικοι εγκαταταλείπουν. Λίγο νωρότερα το patrisnews ανέφερε πώς η φωτιά καεί σπίτια στον οικισμό πελόπιο ενώ υπάρχουν εγκλωβισμένοι κάτοικοι στην καυκανια και. Δύσκολες ώρες και στην αρχαία ολυμπία, καθώς νέες εστίες φωτιάς μαίνονται ανεξέλεγκτες στην ευρύτερη περιοχή. Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στην εύβοια όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά, καθώς η αλλαγή της φοράς των ανέμων δημιουργεί νέες αναζωπυρώσεις. Νύχτα αγωνίας για την πύρινη λαίλαπα σε αρχαία ολυμπία, βόρεια εύβοια και μεσσηνία. Φωτιά τώρα στην περιοχή ηράκλεια της αρχαίας ολυμπίας. Όλο και πιο δύσκολη γίνεται η κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε στην αρχαία ολυμπία. «τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία και μαζί με τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια. Πύρινη κόλαση στην αρχαία ολυμπία: Ανεξέλεγκτη πορεία έχουν πάρει οι φωτιές στην περιοχή της αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία, με τα δύο κύρια μέτωπα σύμφωνα με ελασ και πυροσβεστική, στην αρχαία ολυμπία εκδηλώθηκαν επτά εστίες φωτιάς μέσα σε δύο ώρες, σε έναν άξονα μεταξύ.

Μίλησε ζωντανά με τη γιαγιά της για να την πείσει να εκκενώσει το σπίτι (binteo). Αγωνία για εγκλωβισμένους, εκκενώνονται 7 οικισμοί, sms από το 112 (βίντεο). Όλο και πιο δύσκολη γίνεται η κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε στην αρχαία ολυμπία. Στην περιοχή έσπευσαν όλες οι δυνάμεις από την καυκανιά (46 πυροσβέστες με 16 οχήματα. Δορυφορικές εικόνες από τις πυρκαγιές στην εύβοια και την αρχαία ολυμπία.

Πάτρα: Άνδρας απειλεί να πέσει από γέφυρα της Ολυμπίας ...
Πάτρα: Άνδρας απειλεί να πέσει από γέφυρα της Ολυμπίας ... from images32.inewsgr.com
Από τα μεσάνυχτα, δε, οι πυροσβετικές δυνάμεις ενισχύθηκαν από άλλες που ήρθαν από το μέτωπο της βαρυμπόμπης. Το μέτωπο της φωτιάς είναι ανεξέλεγκτο παρά τις τεράστιες προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων και κινείται προς ολυμπία. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η φωτιά βρισκόταν σε ύφεση, όμως από τις 3:00 εντάθηκαν οι άνεμοι και άρχισε πλέον να πλησιάζει τα σπίτια του χωριού αμέλαντες. Μάχη για να σωθεί η αρχαία ακαδημία στην ολυμπία. Γίνεται ό,τι είναι δυνατό για την προστασία του αρχαιολογικού χώρου. Βοηθούσε εθελοντικά να μην καούν τα σπίτια άλλων και κάηκε το δικό της (βίντεο). Λίγο νωρότερα το patrisnews ανέφερε πώς η φωτιά καεί σπίτια στον οικισμό πελόπιο ενώ υπάρχουν εγκλωβισμένοι κάτοικοι στην καυκανια και. Νύχτα αγωνίας για την πύρινη λαίλαπα σε αρχαία ολυμπία, βόρεια εύβοια και μεσσηνία.

«σβήστε τώρα τις φωτιές, αύριο θα είναι αργά».

Δύσκολη η κατάσταση στην αρχαία ολυμπία με τις συνεχείς αναζωπυρώσεις. «σβήστε τώρα τις φωτιές, αύριο θα είναι αργά». Νέες φωτιές ξεκίνησαν το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική έκταση στην περιοχή του φλόκα αρχαίας ολυμπίας και στην περιοχή γραμματικού στο λαντζόι. Πλήρως απεγνωσμένη, μια γυναίκα καταγγέλλει ότι δεν υπήρξε καμία βοήθεια από τις αρμόδιες αρχές. Πύρινη κόλαση στην αρχαία ολυμπία: Γίνεται ό,τι είναι δυνατό για την προστασία του αρχαιολογικού χώρου. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η φωτιά βρισκόταν σε ύφεση, όμως από τις 3:00 εντάθηκαν οι άνεμοι και άρχισε πλέον να πλησιάζει τα σπίτια του χωριού αμέλαντες. Νωρίτερα, είχε επισκεφθεί την αρχαία ολυμπία ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης, όπου προήδρευσε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο. Εντολή να εκκενωθούν προληπτικά η αρχαία ολυμπία και η κοινότητα μιράκα, δόθηκε από την πυροσβεστική, λόγω των δύο πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στην ευρύτερη περιοχή της ηράκλειας και της μιράκα. Εγκαταλείψτε τα σπίτια σας νέο μήνυμα από το 112 που καίγεται (βίντεο)φωτιά στη λίμνη ευβοίας: Βοηθούσε εθελοντικά να μην καούν τα σπίτια άλλων και κάηκε το δικό της (βίντεο). «τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία και μαζί με τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή. Φουντώνουν οι υποψίες για εμπρησμό στην αρχαία ολυμπία καθώς εκδηλώθηκαν επτά εστίες φωτιάς μέσα σε μόλις δύο ώρες.

Από τα μεσάνυχτα, δε, οι πυροσβετικές δυνάμεις ενισχύθηκαν από άλλες που ήρθαν από το μέτωπο της βαρυμπόμπης. Μάχη για να σωθεί η αρχαία ακαδημία στην ολυμπία. Στην αρχαία ολυμπία μεταβαίνει ο υπουργός προστασίας του πολίτη μιχάλης χρυσοχοΐδης αλλά και η υπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, λίνα μενδώνη που θέλει να έχει άμεση εποπτεία της κατάστασης στον αρχαιολογικό χώρο. Αγωνία για εγκλωβισμένους, εκκενώνονται 7 οικισμοί, sms από το 112 (βίντεο). «τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία και μαζί με τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή.

Στο νοσοκομείο η Ολυμπία Χοψονίδου - Η φωτογραφία που ...
Στο νοσοκομείο η Ολυμπία Χοψονίδου - Η φωτογραφία που ... from images32.inewsgr.com
Μίλησε ζωντανά με τη γιαγιά της για να την πείσει να εκκενώσει το σπίτι (binteo). Στην περιοχή έσπευσαν όλες οι δυνάμεις από την καυκανιά (46 πυροσβέστες με 16 οχήματα. «τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία και μαζί με τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή. Φουντώνουν οι υποψίες για εμπρησμό στην αρχαία ολυμπία καθώς εκδηλώθηκαν επτά εστίες φωτιάς μέσα σε μόλις δύο ώρες. Φωτιά τώρα στην περιοχή ηράκλεια της αρχαίας ολυμπίας. Μάχη για να σωθεί η αρχαία ακαδημία στην ολυμπία. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Νύχτα αγωνίας για την πύρινη λαίλαπα σε αρχαία ολυμπία, βόρεια εύβοια και μεσσηνία.

«τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία και μαζί με τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή.

Όλο και πιο δύσκολη γίνεται η κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε στην αρχαία ολυμπία. «τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία και μαζί με τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή. Φωτιά τώρα στην περιοχή ηράκλεια της αρχαίας ολυμπίας. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια. Γίνεται ό,τι είναι δυνατό για την προστασία του αρχαιολογικού χώρου. Η κατάσταση στην αρχαία ολυμπία. Δορυφορικές εικόνες από τις πυρκαγιές στην εύβοια και την αρχαία ολυμπία. Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 σε όσους βρίσκονται στους οικισμούς παραπούγκι, καρνάσι ή δεσύλλα μεσσηνίας να εκκενώσουν τώρα προς διαβολίτσι, λόγω δασικής. Ανεξέλεγκτη πορεία έχουν πάρει οι φωτιές στην περιοχή της αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία, με τα δύο κύρια μέτωπα σύμφωνα με ελασ και πυροσβεστική, στην αρχαία ολυμπία εκδηλώθηκαν επτά εστίες φωτιάς μέσα σε δύο ώρες, σε έναν άξονα μεταξύ. Πλήρως απεγνωσμένη, μια γυναίκα καταγγέλλει ότι δεν υπήρξε καμία βοήθεια από τις αρμόδιες αρχές. Τίποτα δεν είναι πια όπως το γνωρίζαμε ως τώρα. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Δύσκολη η κατάσταση στην αρχαία ολυμπία με τις συνεχείς αναζωπυρώσεις.

Posting Komentar

0 Komentar